سبد خرید 0

تاثیر هوش مصنوعی بر تشخیص زودهنگام سرطان

محتوای جدول

تشخیص زودرس سرطان مترادف با کمترشدن هزینه های مراقبت و انجام جراحی های محدود و درمان های ساده می باشد. در یک برنامه آزمایش به پزشکان عمومی شاغل در سیستم مراقبت های بهداشتی انگلستان(NHS) آموزش داده شد تا برای تشخیص زودرس برخی سرطان ها از یک پلتفرم هوش مصنوعی کمک بگیرند.

پلتفرم هوش موصنوعی C the Signs  ابزاری برای کمک به تشخیص بالینیclinical decision support tool سرطان ها است که در سیستم مراقبت های بهداشتی اولیه ادغام شد. کارکرد اصلی این پلتفرم توجه به سوابق پزشکی و عوامل خطر افزایش خطربروز انواع سرطان ها و یافته های بالینی و شکایات بیمار مطرح شده در سیستم مراقبت های بهداشتی (NHS)می باشد.

برای بهینه‌سازی کاربا این پلتفرم یاریگر تشخیص سرطان تمرین های شبیه سازی شده(Drill) متنوعی هم طراحی شده باد که پیش و حین اجرای برنامه پزشکان بتوانند در استفاده از این پتلفرم یاری دهنده تشخیص بالینی مهارت بیشتری پیداکرده و ورزیده‌تر شوند.

میزان تشخیص سرطان(CDR) Cancer Detection Rate میزان تشخیص سرطان  در سیستم بهداشتی نشان دهنده دقت و حساسیت نظام سلامت در تشخیص زودرس انواع سرطان ها می باشد.

نتیجه استفاده از این پلتفرم هوش مصنوعی یاریگر تشخیص بالینی این بود که میزان تشخیص (CDR)  8درصد افزایش یافت. درواقع میزان تشخیص (CDR) از 58.7% در  21-2020 به 66درصد در 22-2021 افزایش پیدا کرد.

با توجه سیرفزاینده بروز سرطان ها به ویژه در کشورهای کم درآمد و  با درآمد متوسط به نظر می رسد افزایش میزان تشخیص (CDR) سرطان  در سیستم بهداشتی درمانی اولیه ضروری باشد و همچنین استفاده هوش مصنوعی و دیگر فناوری های نوین یاریگر تشخیص در سیستم مراقبت های بهداشتی برای کلیه کشورها لازم باشد.

بازنویسی: دکتر پیمان پرچمی

ncbi.nlm.nih.gov

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://medotechacc.com/?p=12593